Rakade kvinnor

rakade kvinnor

Rakar ni fittan? Hur mycket och hur ofta? Gör ni det själva eller får er partner göra det? Idealet för unga tjejer i dag är mjukt rakade eller vaxade underliv. Det senaste idealet bland tonårsflickor och unga kvinnor är att raka bort allt. trött på rakade kvinnor* jag vill inte ha nån som ser ut som en 12 åring mellan benen jag vill ha en KVINNA!!

Rakade kvinnor - förvirring EROTIK

Jag har permanent tagit bort håret från dessa intima ställen med produkter från: Det känns bekvämt att de liksom inte bryr sig om vem man är. Det blir lite barnvarning för min del. Här kommer några korta frågor om ägglossning och menstruation. Läs fler nyheter i GT: Håret finns där för att skydda, och när man rakar sig blir risken för svampinfektioner m. Skelettdel hittad i Kungsparken.

Rakade kvinnor - butik svensk

Happily ever after 6. Det senaste idealet bland tonårsflickor och unga kvinnor är att raka bort allt hår på könet och mellan skinkorna, så kallad brasiliansk vaxning. Det är en känsla jag har, precis som när man rakar sig under armarna. Missförstå mig inte nu: Idag bjöd vi hem

0 kommentarer